شاه کلید

ته چین اسفناج

admin
۳ اردیبهشت ۱۳۹۲
134 views
صفر نظر
  • برنج : ۴ پیمانه

    ماست خامه ای : سه لیوان

    مرغ آب پز : ۸۰۰ گرم خرد شده

    نمک : یک قاشق چایخوری

    کره : ۱۰۰ گرم

    روغن مایع : یک چهارم لیوان

    زعفران آب شده : به میزان لازم

    اسفناج پخته و سرخ شده : ۵۰۰ گرم

    پیاز داغ ( سرخ شده ) : ۲ قاشق غذاخوری.

    روش تهیه:
    ۱- برنج را با تقریبا ۵ پیمانه آب بجوشانید. در حین جوشیدن برنج کره و روغن و نمک را به آن اضافه کنید.

    ۲- بعد از اینکه آب برنج کشیده شد آن را از روی حرارت بردارید.

    ۳- در این مرحله ماست و زعفران را با هم مخلوط کنید طوریکه ماست کاملا زرد رنگ شود.

    ۴- مخلوط ماست و زعفران را در کاسه ای گود به برنج اضافه کنید و آنقدر هم بزنید که همه برنج کاملا زرد رنگ شود.

    ۵- قالب خودتان را به هر شکلی که هست با کره چرب کنید سپس دو سوم از برنج را داخل قاب بریزید.

    ۶- اسفناج و پیاز داغ را با هم مخلوط کرده و کمی نمک به آن اضافه کنید. حالا پیاز و اسفناج را وسط برنج بگذارید و با تکه های خرد شده مرغ بپوشانید.

    ۷- با باقیمانده برنج روی مرغ ها و بقیه مواد را بپوشانید. حالا روی ظرف فویل بکشید و قالب را در طبقه وسط فر به مدت یکساعت و نیم قرار دهید.

    ۸- فراموش نکنید که باید فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده باشید.

    خبرآنلاین

  • مطالب مرتبط
  • ارسال نظر

    شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.