شاه کلید

رولت مرغ با خمیرهزارلا, غذای مجلسی بسیار لذیذ!

admin
۱ شهریور ۱۳۹۳
63 views
صفر نظر
  • طرز تهیه

    برای تهیه این رولت  ابتدا پوست و استخوان مرغ را جدا کرده، گوشت را با کمی آب و یک عدد پیاز بپزید، سپس خرد کرده و کنار بگذارید.

    مرحله ۲ – کره را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت بگذارید. تره فرنگی خرد شده را همراه با سیر اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه تفت دهید.

    مرحله ۳ – قارچ های خرد شده را افزوده و مخلوط را به مدت ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.

    مرحله ۴ – پنیر، رنده لیمو، جعفری، مرغ و نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و مقداری تفت دهید.

    مرحله ۵ -خمیر هزارلا را به کمک وردنه به صورت مستطیلی با ابعاد ۲۵ در ۳۵ سانت باز کنید. مخلوط تره فرنگی را وسط خمیر بریزید بطوریکه از هر طرف ۱۰ سانتیمتر باز باشد، سپس مانند شکل زیر برش زده و برش ها را از هر طرف روی هم آورید.

    مرحله ۶ – روی خمیر رول شده را به کمک قلمو تخم مرغ زده شده بمالید و رول آماده شده را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.

    مرحله ۷ – درجه حرارت را از ۲۰۰ به ۱۸۰ کاهش دهید و برای ۱۵ دقیقه دیگر زمان پخت دهید تا رولت ها قهوه ای روشن شوند. سپس در ظرف مورد نظر گذاشته و سرو نمائید.

    نکات

    خمیرهزارلا باید در یخچال نگهداری شود. در واقع این خمیر بصورت سرد مورد استفاده قرار می گیرد.

    بعد از آماده کردن مایه رولت، خمیر را از یخچال خارج کرده و سپس مورد استفاده قرار دهید.

    آشپزی ملک بانو

  • مطالب مرتبط
  • ارسال نظر

    شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.