شاه کلید

طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی مخصوص!

admin
۱ شهریور ۱۳۹۳
93 views
صفر نظر
  • طرز تهیه بامیه:

    برای تهیه بامیه ابتدا اب و روغن رو میجوشونیم و ارد و شکر رو بهش اضافه میکنیم تا خمیر بشه بعد از روی حرارت برداشته کمی میمالیم و میزاریم تا خنک بشه

    تخم مرغ و وانیل رو با هم زن میزنیم و به خمیر اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدیم

    در تابه روغن ریخته و خمیرها رو داخل قیف میریزیم و ماسوره میزنیم و داخل روغن میاندازیم

    لازم نیست حرارت خیلی زیاد باشه .بامیه ها کمی افزایش حجم پیدا میکنن و وقتی سرخ شد داخل شربت میاندازیم

    مواد لازم زولبیا:

    نشاسته ۲۰۰ گرم

    ماست ۲۰۰ گرم

    ارد ۵۰ گرم

    روغن جامد ۱ ق چ

    جوش شیرین نصف ق چ

    گلاب ۱ ق غ

     

    طرز تهیه زولبیا:

    نشاسته و ماست رو با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد ارد رو اضافه میکنیم و با هم زن میزنیم تا صاف و یکدست بشه .روغن رو هم اضافه کرده دوباره با هم زن میزنیم.در اخر گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم

    شلی این مایه زولبیا  باید مثل سس باشه اگه خیلی شل بود میتونید ارد بهش اضافه کنید و اگر سفت بود کمی ماست اضافه کنید

    بهترین وسیله برای ریختن زولبیا در روغن قوطی سس گوجه ی خرسیه

    تو پلاستیک هم میشه که باید کمی گوشه پلاستیکو سوراخ کنید

    ظرفتون بهتره عمیق و نچسب باشه تا زولبیا تو روغن شناور بشه و وقتی میریزیم و رفت کف ظرف به راحتی جدا بشه

    ریختن مایه زولبیا خیلی هیجان داره چون میتونید هر شکلی که دوست دارید در بییارید!

    شربت:

    شکر ۳ پیمانه

    اب ۱ پیمانه

    گلاب ۱ پیمانه

    زعفران حل شده ۱ ق م

    ابلیمو ۱ ق م

    تمام مواد یک ربع میجوشه و میزاریم خنک بشه و غلظت عسل رو پیدا کنه این نکته خیلی مهمه.اگه شربت داغ باشه بامیه و زولبیاتون خمیر میشن و اگر سفت نباشه هم همینطور.اگر هم ابلیمو نریزید شکرک میزنه.

    ایران کوک

  • مطالب مرتبط
  • ارسال نظر

    شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.