شاه کلید

لازانیا با تخم مرغ , طعمی متفاوت و بسیار لذیذ!

admin
۱ شهریور ۱۳۹۳
50 views
صفر نظر
  • طرز تهیه :
    ابتدا لازانیا را با آب بپزید و صاف کنید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک شود.
    پیاز و سیر خرد شده را سرخ کنید.
    گوشت را اضافه کرده و گوجه‌ها را فیله کرده و خرد کنید.

    ژامبون‌ها و سوسیس را هم به همان اندازه ریز کنید و با گوشت تفت دهید.
    تخم‌مرغ‌ها را آب پز کرده و حلقه‌ای برش بزنید.
    کف ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف لازانیا بچینید.کمی کره آب شده روی آنها بمالید.

    بعد ورقه‌های تخم‌مرغ را روی لازانیا بچینید و روی آنها گوشت و مواد تفت داده شده بریزید.
    سبزی‌های خرد شده را همراه پنیر روی مواد بپاشید.
    بعد یک لایه دیگر ورقه‌های لازانیا بچینید و بقیه مواد را هم لایه به لایه بریزید و به همین ترتیب تمام مواد را در ظرف جای دهید.

    سس را روی مواد بریزید و بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود.

    ایران کوک

     

  • مطالب مرتبط
  • ارسال نظر

    شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.