شاه کلید

کمپوت دلچسب گیلاس را از دست ندهید!

admin
۱ شهریور ۱۳۹۳
82 views
صفر نظر
  • برای کمپوت از میوه های سفت استفاده کنین…نرم باشه له و لورده میشه و ناجور. گیلاس ها رو شستم و گذاشتم آبش بره …شیشه های تمیزی که درشون خوب بسته بشه انتخاب کنین. اگه شیشه نو دارین که چه بهتر، اگه نه شیشه های سس، خیارشور و … که درشون سالمه و کج و معوج نیست انتخاب کنین. اگه فلزی باشه درشون بهتر

    گیلاس ها رو توی شیشه ریختم تا پر بشه. توی هر شیشه، به اندازه یه پیمونه پلوپز (یه فنجون معمولی) شکر ریختم…بعدشم شیشه ها رو با آب پر کزدم و با قاشق یه هم زدم هر شیشه رو…درشون رو خوب و سفت می بندیم..اگه شیشه ها تازه و کارنکرده باشه که خوب چفت میشه…اما شیشه های کارکرده ممکنه خوب چفت نشه و در نتیجه هوا بکشه…اگه شیشه ها درشون خوب بسته بشه این کمپوت ها رو میشه ماه ها توی بیرون یخچال نگه داشت اما اگه درشون معمولی بشته بشه (مثه شیشه های خودم) توی یخچال باید بمونه

    حالا یه دیگ رو که گنجایش شیشه ها رو داشته باشه انتخاب می کنیم و شیشه ها رو توش میذاریم و آب ولرم می ریزیم جوری که کاملا شیشه ها توی آب باشه…این مجموعه رو روی حرارت متوسط میذاریم تا زمانی که آب به جوش بیاد. از لحظه جوش اومدن، نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه بمونه کمپوت ها آماده ست. قیافه ش رو ببینین باهاتون حرف می زنه اصلا

    شیشه ها رو با احتیاط از آب خارج می کنیم و اگه درشون خوب محکم بود برعکس می کنیم شیشه ها رو و میذاریم روی یه حوله ای چیزی تا خنک بشه…اما من همینجوری گذاشتم خنک شه

    به همین آسونی کمپوت های خوشگل و خوشمزه مون آماده ست

    این روش رو برای هلو یا شلیل اگه خواستین استفاده کنین، اول پوستش رو بگیرین. برای زردآلو شاید یه قطره محلول زعفرون خوش بر و رو ترش کنه..دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه…حتما امتحان کنین که بسی روش بهتریه نسبت به روش سنتی و قدیمی پختن مثه مربا

  • مطالب مرتبط
  • ارسال نظر

    شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.