شاه کلید

کیک مرغ و پیازچه,بسیارخوشمزه و مجلسی!

admin
۱ شهریور ۱۳۹۳
109 views
صفر نظر
  • طرز تهیه

    مرحله ۱ – سس مایونز، ماست، خامه و کمی نمک را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس در یخچال نگاه دارید.

    مرحله ۲ – مرغ، خیار شور، پیازچه، نمک، فلفل، ۱ قاشق از شوید و نصف از سس را در یک کاسه مناسب با هم مخلوط کنید.

    مرحله ۳ – کناره های برشته شده نان تست را با چاقو برش داده و جدا کرده، سپس ۴ عدد از نان را کنار هم بچینید.

    مرحله ۴ – نصف از مخلوط مرغ را روی نان ها پخش کنید و ۴ عدد نان دیگر روی آن گذاشته و مابقی مخلوط مرغ را گذاشته و در نهایت نان های آخر را قرار دهید و با دست کمی فشار دهید تا منسجم تر شوند.

    مرحله ۵ – روی و اطراف کیک را به کمک قلمو یا قاشق با مابقی سس بپوشانید و با شوید باقیمانده و سبزیجات دلخواه تزئین کرده و تا زمان سرو در یخچال نگاه دارید. (در این مرحله می توانید کیک را به همان صورت درسته تزئین کنید و یا برش بزنید.)

     

    آشپزی ملک بانو

  • مطالب مرتبط
  • ارسال نظر

    شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.