شاه کلید

یک صبحانه مقوی, خوشمزه و آسان با خاگینه هویج!

admin
۱ شهریور ۱۳۹۳
56 views
صفر نظر

  • موادمیانی:

    گردو
    گل
    دارچین
     
    برای شربت:

    ۱ لیوان شکر
    نصف لیوان آب

    طرزتهیه:
     
    برای تهیه این خاگینه ابتدا ۱ لیوان شکرروبانصف لیوان آب میذاریم بجوشه بعد میاییم هویج هاروکاملاخردمیکنیم , نمک و آردوبگینگ پودرو زنجفیل رابهش اضافه میکنیم بعدش تخم مرغها روتوش میشکنیم کامل باهم مخلوط میکنیم بعدروغن توی ماهیتابه میریزیم وموادرونصف میکنیم نصفش روبادست توی ماهیتابه پهن میکنیم نصفش رونگه میداریم بعدش موادمیانی رویکی یکی اضافه میکنیم یعنی لایه به لایه اول گل محمدی لایه بعدی دارچین میریزیم لایه بعدی گردوهاروکه کمی خردکردیم رومیریزیم بعدش هم نصف موادی که نگهش داشته بودیم رومیریزیم.
     

     
    بعدش درش رومیزاریم میره روی اجاق گازمثل کوکو یامیتونین بزارینش توی فرباحرارت ۱۸۰ درجه حدود۳۰ دقیقه تا۴۵ دقیقه من روی اجاق گازپختم وبرای اینکه روش هم طلایی بشه چنددقیقه ای توی فرگذاشتم که روش هم طلایی بشه
     بعدش کمی که ازحرارت افتادبهش شربتش رواضافه میکنیم ودوباره میره روی گازودرقابلمه هم یادتون نره بزارین چون خرابکاری میشه همه جای اجاق گازتون کثیف میشه(شربت روکه ریختین دوباره اجاق گازروروشن میکنین تاشربت به خوردش بره) بعداینکه شربتش روهم ریختین وگذاشتین کامل کامل بکشه یعنی کمی ماهیتابه روتکون بدین میبینین که شربتی وجودنداره بذارین کاملاخاگینه تون سردبشه بعدش سینی روماهیتابتون بزارین وروی سینی بذارین وهرمدلی که خواستین خاگینه هارو برشش بدین.

     

  • مطالب مرتبط
  • ارسال نظر

    شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.